Human Design

Human Design

Wil jij meer inzicht in jezelf en waarom je doet wat je doet? Of wil je juist graag de mensen om je heen beter gaan begrijpen, zoals je gezin of je collega’s? Ontdek jouw unieke gebruiksaanwijzing met Human Design en kom weer in je kracht.

Komen kinderen met een gebruiksaanwijzing? Wil jij de rust weer laten terugkeren thuis, omdat je precies weet wat iedereen nodig heeft? Met Human Design ontdek je niet alleen hoe jijzelf ‘werkt’, maar je leert ook de do’s en dont’s van je kinderen en partner kennen.

Opvoeden vanuit Human Design

Ouders vragen vaak om een gebruiksaanwijzing voor hun kinderen. Maar ken je die van jezelf eigenlijk al? In jouw Human Design chart staat te lezen hoe dingen voor jou werken. Je leert met andere ogen kijken. Jouw Human Design Chart geeft inzicht in:
  • wie je als mens bent
  • waar je talenten liggen
  • hoe je correcte keuzes kunt maken.

Je krijgt helder gepresenteerd waarin en hoe je uniek bent. Je voelt je gehoord en gezien. En dat geldt natuurlijk ook voor je partner en kinderen als je ook hun designs erbij haalt. De liefde kan weer stromen, als je de blokkades wegneemt. Daar kan Human Design je bij helpen.

Meld je aan voor de workshop op 22 januari 2024 van 10.00 – 16.00 uur in Utrecht via contact@biancagroenewegen.nl. Locatie: Maximaal Gezond Centrum, Burgemeester Verderlaan 19 in Utrecht. Kosten: 75,00 euro, incl. Koffie, thee, water, lekkers en een goed verzorgde lunch.
Human Design gaat ervan uit dat iedereen een uniek genetisch en energetisch ontwerp (design) heeft. Dat ligt al vanaf je geboorte vast. Zie het als een ‘routekaart’ van jouw energie, een unieke en uiterst persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Nationale week van de werkprivé balans van 22 tot 26 januari 2024!

Opvoeden met Human Design

In de workshop neemt Opvoedingsexpert met Human Design Bianca Groenewegen je mee langs het fundament van het diepwerkende systeem van Human Design. Heb je de basis eenmaal goed te pakken, dan kun je daar een leven lang mee vooruit.
Bianca werkt praktisch en ervaringsgericht, waardoor je de theorie direct zelf kunt leren toepassen en ervaren voor jouw eigen situatie. Na een introductie van alle types ontdek je wat van toepassing is op jezelf en jouw omgeving en maak je kennis met de daar bijhorende kwaliteiten, valkuilen én de dynamiek. Hoe stroomt de energie bij jou en in relatie tot jouw omgeving en hoe kun je elkaar daarin helpen? Ook strategie en autoriteit komen langs, twee belangrijke pijlers binnen de basis van Human Design.
Wil je meedoen met de workshop op 22 januari 2024 in Utrecht? Meld je dan aan via contact@biancagroenewegen.nl. Bianca ont-moet je graag! 

Maandag 22 januari op de agenda!

Werkende ouders

Hoe kun je meedoen?

Laat je inspireren door tal van ideeën en mogelijkheden deze week die jezelf kunt organiseren of bel of mail ons om samen te kijken naar de mogelijkheden.  Maak samen met Fello het verschil. Schrijf je in voor deze inspirerende webinar via deze link of de aanmeld-button op deze pagina.

Wil je zelf een rol spelen tijdens deze week of heb je aanvullende ideeën, aarzel dan niet om contact op te nemen met Steven Tolsma.

In de workshop nemen we jouw Human Design chart erbij, vandaar dat je gevraagd wordt je geboortegegevens in te vullen bij je aanmelding. Die zijn nodig om jouw unieke chart te maken. Wil je ook meteen met die van je gezinsleden aan de slag? Dan kun je deze charts zelf opvragen, uitprinten en meenemen via deze link (https://schoolofhumandesign.nl/chart/).

Mede mogelijk gemaakt door Career & Live en Career & Kids

en partners van de Nationale week van werk-privé balans

Lees meer

Schuldproblematiek

Mantelzorgers

Onregelmatige werktijden

Hybride werken

Vitaliteit

Aanmelden en/of informatie