Workshop Werk & Privé Balans en onregelmatige werktijden
5 oktober 2023

Workshop Werk & Privé Balans en onregelmatige werktijden
donderdag 5 oktober van 9.30 tot 12.00 uur en zaterdag 7 oktober van 09.30 tot 12.00 uur

Inhoud:
Aan de hand van de koerskaart Fit in de nacht met elkaar in gesprek over werk & privé balans en onregelmatige werktijden.Werken in de nacht gaat niet vanzelf.
Daarom is het zaak om te ontdekken wat voor jou én jullie samen werkt om nóg fitter te zijn in de nacht.
Daar gaan jullie over in gesprek. Deze KoersKaart helpt jullie op weg.De ontwikkeling van deze KoersKaart is een van de onderdelen binnen het programma PerfectFit@Night waarin we nachtwerkers handvatten willen geven, optimaliseren van de omstandigheden en verhogen van de kennis aan en voor onze nachtwerkers in de nacht om hen fitter en vitaler een nachtdienst te kunnen laten draaien. De KoersKaart, een serieus game, is bedoeld om samen met je collega’s in dialoog te gaan over het werken in de nacht en elkaar tips te geven wat voor jou goed werkt.Je doorloopt de KoersKaart met 4 tot 8 collega’s, deelt ervaringen met elkaar, schrijft de belangrijkste ideeën op en werkt met elkaar aan concrete resultaten, door je wensen en behoeften met elkaar te delen en elkaar te ondersteunen. Hoe blijf je fit gedurende je nachtdienst en blijf je met plezier werken? Het is belangrijk om af en toe stil te staan bij dit soort vragen, dit vergroot jouw fitheid in de nacht!De KoersKaart is samen met de nachtwerkers uit het Erasmus MC (Sophia Kinderziekenhuis), TNO, RET en Hendrik-Jan Martens & Sietse Rauwerdink vanuit De Koers ontwikkeld.

Locatie op 5 oktober is : Stichting Dienstencentrum De Veste, Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn

Jeanneke Bruning (1963) is moeder van 3 volwassen dochters en heeft aan den lijve ondervonden, hoe het iedere keer opnieuw een uitdaging is om de balans tussen werk en privé goed te krijgen en te houden.
Haar motto is: sta zelf aan het roer. Zij heeft de opleiding tot Creatief Therapeut Muziek gevolgd en ook daadwerkelijk zo’n 20 jaar als muziektherapeut gewerkt. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar het aansturen van teams in de zorg en heeft zij de Voortgezette Opleiding Management gevolgd. Onderdelen van deze opleiding waren o.a. modules coaching, teamcoaching en NLP. Na een aantal jaar in een leidinggevende functie gewerkt te hebben, ontdekte Jeanneke dat zij zich toch meer wil richten op het coachen: daar ligt haar passie. Zij heeft de Opleiding tot Coach gevolgd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Zij is CSR stresscoach en ACT therapeute. ze werkt veel in de zorg o.a. ook teamcoachingJeanneke wordt blij als zij een ander kan ondersteunen om zelf aan het roer van haar leven te staan, te onderzoeken wat voor jou belangrijke waarden zijn en hoe je daar invulling aan kunt geven.

Kosten € 35,00
Aanmelden kan via www.jeannekebruningcoaching.nl/contact