Workshop voor vrouwen met lef!             
22 januari 2024

Workshop voor vrouwen met lef!

Het kan voelen alsof je niet vooruitkomt in jouw gezin, jouw werk of jouw persoonlijke leven. Je merkt dat je constant bezig bent met het voldoen aan de verwachtingen van anderen, waardoor je jezelf volledig uitput. Het is nu de tijd om jouw eigen plek in te nemen en oude beperkende overtuigingen los te laten. Welke onbewuste patronen heb je overgenomen die je nu tegenhouden om vanuit je hart te leven? Hoe krijg je een betere balans tussen werk en privé? Tijdens de Week van de werkprivé balans bieden we jou de mogelijkheid om een samen op zoek te gaan naar de antwoorden op bovenstaande vragen. Wij gaan aan de slag met verschillende werkvormen, waarbij er voor een aantal personen ook ruimte is voor het doen van een familieopstelling.

Het wordt een dag om het onzichtbare, zichtbaar te maken. Een inspirerende dag vol verbindingen en persoonlijke groei, waar momenten van oprechte aandacht met elkaar gedeeld worden en eenieder zijn eigen onderwerp verder uitdiept. En dat op een prachtige locatie in het centrum van Delft.

Doe je mee? Ter voorbereiding mag je alvast nadenken over jouw ‘vraag’/wens. Wat zou je verder willen onderzoeken? Waar wil je bij stil staan om de juiste beweging te kunnen maken? Laat je verrassen door de inzichten die je op deze dag krijgt. Verbaas je over wat er allemaal al is, wat je al weet en wat er naar de oppervlakte mag komen.

Er is plaats voor maximaal 8 krachtige vrouwen. De investering is € 99,- inclusief BTW, materialen, koffie, thee, lekkers, lol, inzichten, verbonden zijn, positieve energie en gezelligheid.
Wij starten maandag 22 januari om 10:00 uur, inloop is vanaf 09:30 uur en we sluiten de dag af rond 16:30 uur.

Wil je nog nét iets meer weten, laat het me* weten. Deel deze uitnodiging gerust met vrouwen die hier ook voor open staan. Ik ben bereikbaar via karin@deinspiratieboom.nl

*Wie ben ik? Karin Groenenboom: coach, teamcoach, trainer

Mensen zijn mijn passie. Ik hou ervan om mensen te inspireren en te verbinden en ook om beweging te creëren. Mijn glas is altijd half vol, waardoor ik denk en handel in mogelijkheden. In mijn werk zet ik voornamelijk mijn humor, een dosis gezond verstand, jaren van werkervaring en mijn netwerk in.