Leven naar je human design
6 oktober 2023
Workshop Leven naar je Design
Human Design biedt jouw een unieke gebruiksaanwijzing voor jouw leven, een ‘routekaart’ voor jou energie. Via jouw Human Design Chart krijg je inzicht in wie jij als mens bent, waar je talenten liggen en hoe je correcte keuzes kunt maken. Een taal voor zelfkennis en zelfontwikkeling dus. Je krijgt helder gepresenteerd waarin en hoe je uniek bent, zodat je jouw eigenheid kunt gaan volgen en respecteren. Je voelt je gehoord en gezien. Je ervaart meer flow in je energie.
In deze workshop gaan we aan de slag met jouw chart en bespreken jouw type, jouw strategie en je autoriteit. Was je al nieuwsgierig naar Human Design? Profiteer dan tijdens deze thema-week van de speciale prijs van 66 euro p.p. Meld je aan via contact@biancagroenewegen.nl
Uiteraard kunnen we deze training ook incompany verzorgen, speciaal voor jouw team. Stuur een mailtje met jouw ideeën, dan kijken we wat past.
Bianca (46) woont in Utrecht (Leidsche Rijn), is getrouwd en moeder van 2 puberjongens. Haar hooggevoelige kinderen vroegen een andere blik op het opvoeden dan ze kende. Ze heeft zich geschoold in hooggevoeligheid, is bekend met hoogbegaafdheid en liet zich omscholen tot gezinstherapeut. Nu wil ze graag ouders begeleiden een goede balans te vinden voor zichzelf, waarbij ruimte is voor het gezin en werk. Haar motto is: hoofd uit, hart aan.

Na 12 jaar werken in de marketing- en communicatiewereld, ging het roer om. Dat bleek een schot in de roos. Haar eigen hooggevoeligheid kan ze nu inzetten als kracht. Bij ouders die vastlopen met hun gezin, maar ook bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Coaching van hoofd naar hart, om weer thuis te komen bij jezelf.

Bianca brengt een rugzak vol kennis en methodes mee: onder andere systemisch werk, rouw- en verliesverwerking en Human Design. Want de oplossing zit niet in het plakken van een pleister en alleen een nieuw trucje leren. Wanneer je jouw overtuigingen en patronen kunt doorbreken door te zien waar ze vandaan komen, kun je jouw blik op de wereld veranderen en krijg je een stevig fundament. Daarop kun je verder bouwen richting jouw toekomst.

Talenten van Bianca: ze  is een intuïtieve coach die ook hoort en voelt wat er niet gezegd wordt. Ze heeft veel methodieken in haar rugzak en stemt af op wat jij nodig hebt. Een warme en inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat.
Datum: 6 oktober 2023
Tijd: 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Maximaal Gezond Centrum
Adres: Burgemeester Verderlaan 19, Utrecht
Kosten: 66 euro p.p. incl. Koffie, thee, water, lekkers en een goed verzorgde lunch.