Sparren over een goede werk-privé balans
05 oktober 2023

Sparren over een goede werk-privé balans

Tijdens de week van de werk privé balans bied ik 4 young professionals (tussen de 25 en 35 jaar) een gratis sessie aan om te sparren over een goede werk-privé balans. De sessies duren maximaal 1,5 uur en kunnen zowel online als op locatie in Den Haag. Hoe ga je om met de uitdaging van een gezonde balans tussen werk en privéleven. Je hebt (vaak) ambitieuze carrièredoelen en streeft naar succes op professioneel gebied, maar tegelijkertijd hecht je ook veel waarde aan jouw persoonlijke leven, relaties en welzijn. In een snel veranderende en veeleisende professionele omgeving kan het gemakkelijk zijn om jezelf te verliezen in je werk en je persoonlijke leven te verwaarlozen. Hoe kan je dat voorkomen?

Een goede werk-privébalans is essentieel voor jouw welzijn. Het helpt je om jouw stress te beheersen, je energie hoog te houden en een fijn leven te leiden. De gesprekken kunnen gaan over hoe stel jij duidelijke grenzen?  Hoe maak jij jouw prioriteiten inzichtelijk? Hoe flexibel ben je en hoe flexibel is jouw werkgever? Wat zijn jouw (belemmerende) overtuigingen. Naast coaching komen er in deze sessie ook heel veel praktische tips aan bod.

Het is belangrijk om te onthouden dat een werk-privébalans voor iedereen anders kan zijn. Wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Het gaat erom een balans te vinden die voor jou werkt. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Mail me voor het maken van een afspraak karin@deinspiratieboom.nl

Karin Groenenboom: coach, teamcoach, trainer

Mensen zijn mijn passie. Ik hou ervan om mensen te inspireren en te verbinden en ook om beweging te creëren. Mijn glas is altijd half vol, waardoor ik denk en handel in mogelijkheden. In mijn werk zet ik voornamelijk mijn humor, een dosis gezond verstand, jaren van werkervaring en mijn netwerk in.