Online Masterclass: “In 7 stappen jouw ideale thuiswerkplek”
3 oktober 2023

Online Masterclass “In 7 stappen jouw ideale thuiswerkplek” op woensdag 24 januari 2024

Merk jij nou ook dat je thuis niet echt een lekkere plek hebt om te werken? Dat je maar wat aanrommelt door je laptop neer te zetten en meteen in de werkmodus te gaan?
Of dat je het lastig vind steeds geconfronteerd te worden met je werkspullen terwijl het jouw woon- of slaapkamer is. Zo kom je nooit los van je werk?!

In dit webinar geeft Thuiswerkexpert Anke van Eck de 3 invalshoeken die nodig zijn voor een ideale thuiswerkplek. We gaan het niet hebben over de ergonomisch verantwoorde computerwerkplek, maar hoe jij jouw ideale omstandigheden kan creëren voor al jouw creatie- en communicatie activiteiten. Zodat jij je VOLdaan voelt doordat je een productieve, creatieve en succesvolle thuiswerkdag beleeft. Wil jij op verassende manier ontdekken hoe je jouw ideale thuiswerkplek ontwerpt? Die bij jou als individu past? Zodat jij vervolgens het gesprek in jouw team aan kan gaan over het ontwerpen van de optimale hybride werkweek die voor jou én jouw team werkt? Kom dan naar de workshop van Anke van Eck, thuiswerkexpert en oprichter van de Thuiswerk Academie.  Zij gaat precies uitleggen wat er nodig is om optimaal thuis te werken. Laat dit de katalysator zijn voor het afstemmen van het hybride werken binnen teams.

Aanmelden klik hier

Over Anke van Eck
Anke is oprichter van de ThuiswerkAcademie en spreekt vanuit die functie dagelijks met HR en FM managers die zich bezig houden met thema’s als hybride werken binnen teams, gezond thuiswerken, de kantoorwerkomgeving en ideale thuiswerkplekken op individueel niveau.Vanuit haar bouwkundige en architectuurachtergrond is zij jarenlang werkzaam geweest als huisvestings- en werkplekadviseur. Na de geboorte van haar derde kind werd het tijd om haar eigen vorm te geven aan het empoweren van mensen hun ideale woon- en werkomgeving te creeeren en werd zij ondernemer. Door de C-pandemie heeft het thuiswerken een vlucht genomen en is de ThuiswerkAcademie ontstaan omdat veel medewerkers lekker thuiswerken nog te leren hebben.

Met de online begeleiding van de Thuiswerk Academie gaan medewerkers op een eenvoudige manier leren hoe zij hun individuele optimale thuiswerkplek kunnen realiseren en simpele succes routines integreren voor een afwisselende werkdag, zodat zij productief thuis kunnen werken en zich voldaan voelen na een thuiswerkdag. Deze ‘Living Lab’ aanpak is dé manier om op individueel niveau medewerkers te leren gezond thuis te werken in hun eigen ideale thuiswerkplek(ken). Het traject is een belangrijke katalysator voor het gesprek binnen teams op de optimale hybride werkweek gezamenlijk in te richten. Thuiswerken écht volledig faciliteren en medewerkers een ‘Best Workplace’ bieden: dat is wat je te doen hebt als organisatie om een topwerkgever én succesvol in business te zijn.