Familie opstellingen
02 oktober 2023
Familie-opstellingen
Soms lijkt het dat je in rondjes loopt en niet verder komt. Of het nu je gezin is, je werk of jijzelf, het loopt niet zoals jij het graag zou willen. Je merkt dat je vooral heel druk bent met voldoen aan de verwachting van anderen. Zo erg dat je jezelf volledig voorbij rent. Het is tijd om jouw plek in te nemen en oude overtuigingen los te laten.  Tijdens de Week van de werkprivé balans gaan we aan de slag met jouw familie-systeem. Wat draag je mee? Wat spiegelen je kinderen aan je? Welke patronen heb je ongemerkt overgenomen die ju nu tegenhouden vanuit je hart te leven? In een familie-opstelling ontvouwen de antwoorden zich aan je. 
 
Ben je altijd al nieuwsgierig geweest  hoe een familie-opstelling in zijn werk gaat? Grijp je kans tijdens deze thema-week. Je maakt gebruik van speciale tarieven. Als vraagsteller betaal je slechts 75 euro en als representant slechts 40 euro. Er is ruimte voor zo’n 6 vragen. Als deelnemer kun je worden gevraagd om mee te doen in iemand anders’ opstelling. Je zult merken dat dit ook aan jouw thema(’s) raakt, waardoor je bij elke opstelling ook zelf mooie inzichten kunt krijgen. 
Bianca (46) woont in Utrecht (Leidsche Rijn), is getrouwd en moeder van 2 puberjongens. Haar hooggevoelige kinderen vroegen een andere blik op het opvoeden dan ze kende. Ze heeft zich geschoold in hooggevoeligheid, is bekend met hoogbegaafdheid en liet zich omscholen tot gezinstherapeut. Nu wil ze graag ouders begeleiden een goede balans te vinden voor zichzelf, waarbij ruimte is voor het gezin en werk. Haar motto is: hoofd uit, hart aan.

Na 12 jaar werken in de marketing- en communicatiewereld, ging het roer om. Dat bleek een schot in de roos. Haar eigen hooggevoeligheid kan ze nu inzetten als kracht. Bij ouders die vastlopen met hun gezin, maar ook bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Coaching van hoofd naar hart, om weer thuis te komen bij jezelf.

Bianca brengt een rugzak vol kennis en methodes mee: onder andere systemisch werk, rouw- en verliesverwerking en Human Design. Want de oplossing zit niet in het plakken van een pleister en alleen een nieuw trucje leren. Wanneer je jouw overtuigingen en patronen kunt doorbreken door te zien waar ze vandaan komen, kun je jouw blik op de wereld veranderen en krijg je een stevig fundament. Daarop kun je verder bouwen richting jouw toekomst.

Talenten van Bianca: ze  is een intuïtieve coach die ook hoort en voelt wat er niet gezegd wordt. Ze heeft veel methodieken in haar rugzak en stemt af op wat jij nodig hebt. Een warme en inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat.
Wil je meedoen? Meld je dan aan via contact@biancagroenewegen.nl. Ik ont-moet je graag! 
Datum: 2 oktober 2023
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Maximaal Gezond Centrum
Adres: Burgemeester Verderlaan 19, Utrecht
Kosten: 75 euro voor vraagstellers (i.p.v. 105 euro) en 40 euro voor representanten (i.p.v. 85), incl. Koffie, thee, water, lekkers en een goed verzorgde lunch.