Coaching voor mantelzorgers
4 oktober 2023

Concrete en resultaatgerichte coaching

Op woensdag 4 oktober is het thema ‘Mantelzorg’ in de week van de Werk Privé balans. Een thema dat relevant voor je kan zijn op het moment dat je de zorg krijgt voor een familielid (of naaste) naast je privéleven en je werk. Mantelzorg kan een behoorlijke impact hebben op je energie en tijdsbesteding. 

Hoe blijf ik overeind? 

Loop je aan tegen je grenzen van wat je kunt betekenen in de zorg voor je naaste, je werk, je eigen gezin en ‘last but nog least’ de zorg voor jezelf? 

– Hoe ga ik het gesprek aan met mijn werkgever? 

– Welke verlofregelingen zijn voor mij van toepassing? 

– Hoe kan ik het mezelf gemakkelijker maken door middel van creatieve oplossingen? 

– Welke taken zijn erbij gekomen en wat mag ik (voor nu) loslaten? 

– Wat doe ik op de vrije momenten om mezelf op te laden? 

– En hoe plan ik deze broodnodige vrije momenten in mijn agenda? 

Door middel van een online sessie van een half uur of een uur kan ik met je bekijken of we een antwoord kunnen vinden op één of meerdere vragen op het gebied van mantelzorg in combinatie met werk en privé. Mijn expertise ligt in het meedenken in het hebben van een goede balans, zelfzorg en het gesprek met je werkgever.  Een sessie van een half uur kost 40,- euro inclusief 21% BTW en een uur kost 80,- euro inclusief 21% BTW op 4 oktober. Wil je een sessie inplannen?

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen,neem dan rechtstreeks contact op met Cecile de Graaf

Over Cecile de Graaf

Achtergrond en ervaring

Mijn naam is Cécile de Graaf. Na mijn HBO Personeel & Arbeid heb ik diverse HR-functies gehad in de zorg, bij de politie en in het onderwijs. Ik was verantwoordelijk voor de werving en selectie, ziekteverzuim- en Arbobeleid, opleidingen, functionerings- en beoordelingsgesprekken (POP-gesprekken) en natuurlijk de uitstroom van medewerkers. Hierdoor weet ik precies op welke manier wordt geworven en geselecteerd en heb ik inzicht in de verschillende opleidingen, die je zou kunnen volgen om je doel te behalen.

Al jarenlang wilde ik loopbaanadviseur worden en nadat ik zelf boventallig werd tijdens een reorganisatie, heb ik de knoop doorgehakt en heb ik een opleiding gevolgd tot loopbaanadviseur. Ik had een zetje nodig om te gaan doen wat ik altijd al had willen doen. In 2014 ben ik een eigen praktijk begonnen.