Workshop spiervezel
6 oktober 2023

Workshop Spiervezeltype

Ontdek welk spiervezeltype je hebt en verbeter jouw trainingssessies als nooit tevoren! Doe met ons mee aan onze workshop over spiervezeltypen en leer hoe je jouw training kunt aanpassen aan jouw lichaamstype. Wij begeleiden je bij het begrijpen van jouw specifieke spiervezels, waardoor je sneller, efficiënter en effectiever kunt trainen. Mis deze kans niet om jouw fitness naar een hoger niveau te tillen! Meld je vandaag nog aan voor onze exclusieve workshop over spiervezeltypen.

Deze zeer interactieve workshop wordt verzorgd door de vitaliteitsexpert Gaby Engelhardt van Engelhardt Caoching.

Gaby werkt in de regio Den Haag / Rotterdam. Zij is moeder van een dochter en zoon in de puberleeftijd. Samen met haar vriend heeft zij een samengesteld gezin met vier kinderen en een hond. Haar achtergrond is HR, maar zij heeft haar passie gevonden in leefstijlcoaching. Haar passie is om de sterke krachtige persoon in jezelf naar boven te halen en zichtbaar te durven maken. Haar motto is: “de wens om te durven de kracht om te willen, het lef om te doen!” Gaby is een echte mensenmens. Mensen vinden haar omdat zij goed kan luisteren, de juiste vragen stelt, oog heeft voor detail, nuances aanbrengt en zelf niet in de belangstelling hoeft te staan. Ze is flexibel en vindt relaties en sfeer belangrijk, is de vitale verbinder en volgt haar hart. Als zij gaat voor haar passie, heeft zij wilskracht en daadkracht en gaat er dan voor! Zij brengt mensen graag in beweging, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Anderen laten floreren is wat zij heel goed kan en super leuk vindt.

Haar drive is om mensen bewust te maken van de keuzes die er zijn op het gebied van leefstijl, vitaliteit, veerkracht, energie en balans. Gaby heeft geruime werkervaring bij organisaties zoals Politie eenheid Den Haag, ABN AMRO, Defence Academy, ADO Den Haag, Openbaar Ministerie Den Haag, Openbaar Ministerie Amsterdam en Invictus Gym Berkel en Rodenrijs.

Gaby is gediplomeerd Leefstijlcoach, Voedingscoach, Functional Personal Trainer, Persoonlijke kracht coach en Stoppen met roken coach.

tijdstip 15:00 – 15: 45 uur
locatie online
kosten € 25,- ex btw per persoon per deelname per workshop

aanmelden:info@engelhardtcoaching.nl