Workshop fit en gefocust met voeding
05 oktober 2023

Tijdens deze online workshop van 1,5 uur vertelt Laurine van Rumpt  van MY Dare je alles over de laatste inzichten over voeding en fit/vitaliteit. Je krijgt praktische tips en gaat ook gelijk aan de slag.
Laurine (1981) heeft veel ervaring als coach en geeft ook trainingen. Als moeder met ambitie, weet zij hoe het is om een balans te vinden tussen werk, privé en jezelf. Haar motto is: If you believe you can, you are halfway there.

Bij Laurine ligt de focus op wat wel kan in plaats van op wat niet kan. Focus op je kwaliteiten, werken aan het beste uit jezelf halen, vertrouwen op jezelf, balans vinden tussen werk en privé.

Zij heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd onder andere: Acceptance and Commitment Therapy (ACT), CSR Stress- en Burnoutcoach, Gecertificeerd Disc en Drijfveren specialist, coaching bij angst, Transactionele Analyse 101. Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vindt zij een belangrijke pijler in het leven. Zij vult graag haar toolbox om maatwerk te kunnen bieden. Daarom volgt zij jaarlijks opleidingen en trainingen voor bijscholing en verdieping.

Talenten van Laurine zijn: Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vindt zij een belangrijke pijler in het leven.

Aanmelden kan via deze link